Υποστήριξη WordPress

Για να βγείτε πάνω από τους ανταγωνιστές με το WordPress site σας

Βγείτε πάνω από τους ανταγωνιστές με το WordPress!

Παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης επαγγελματικών website (ιστότοπων) κατασκευασμένων με WordPress.

Και θα αναρωτιέστε: “Μα δεν είναι αρκετό το ότι έφτιαξα το website μου με WordPress; Από εδώ και πέρα θα χρειάζεται να πληρώνω για υποστήριξη και συντήρηση;

Η απλή απάντηση είναι ότι αν παίρνετε στα σοβαρά την online παρουσία της επιχείρησης, θα πρέπει να κάνετε τα καλύτερα για αυτή.

Θα πρέπει να έχετε ένα ασφαλές και βελτιστοποιημένο (optimized) WordPress website αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τον online ανταγωνισμό στο Internet.

To 30%+ των website παγκοσμίως είναι φτιαγμένο με WordPress. Όμως η πρώτη σελίδα της Google έχει μόνον 10 θέσεις. Μόνον όσες επιχειρήσεις δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες εμφανίζονται σε αυτές τις θέσεις. Μόνον όσες επιχειρήσεις δίνουν σημασία στην υποστήριξη και συντήρηση, ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Γιατί χρειάζεται Συντήρηση ένας ιστότοπος με WordPress

Το WordPress είναι ένα εκπληκτικό σύστημα CMS. Επειδή δίνει πολλές δυνατότητες έχει γίνει το Νο1 σύστημα στον κόσμο.

Κάθε site που έχει κατασκευαστεί με WordPress απαιτεί τακτικές ανανεώσεις στο λογισμικό του πυρήνα αλλά και των πρόσθετων (plugins) που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του.

Κάθε μήνα εκδίδονται πολλές αναβαθμίσεις στο λογισμικό του WordPress. Αν ένα site που είναι κατασκευασμένο με WordPress δεν είναι ενημερωμένο είναι εκτεθειμένο σε επιθέσεις από χιλιάδες hackers ανά τον κόσμο.

Σε αυτό προσθέστε το γεγονός ότι χιλιάδες επαγγελματικά site με WordPress έχουν κατασκευαστεί χωρίς να ληφθούν ούτε καν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας και ασφάλειας του website. Αυτό σημαίνει ότι είναι εύκολο για τους hacker να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά και να τα καταστρέψουν.

Το site είναι το online μαγαζί ή γραφείο της επιχείρησής σας. Εσείς το μαγαζί ή το γραφείο σας θα το αφήνατε ξεκλείδωτο ώστε να μπουν και να σας το καταστρέψουν, ή λαμβάνετε μέτρα προστασίας;

Γιατί χρειάζεται Υποστήριξη ένα website με WordPress

Η πλειοψηφία των WordPress website, διαχειρίζεται από άτομα που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες του συστήματος. Η πλειοψηφία των διαχειριστών επαγγελματικών WordPress website απολαμβάνουν την ευκολία ενημέρωσης του περιεχομένου που τους παρέχει το WordPress.

Αγνοούν όμως τις πολλές άλλες δυνατότητες που έχει. Δυνατότητες που μπορεί να κάνουν την online επιχείρησή τους, πολύ πιο ανταγωνιστική.

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό του Internet, θα πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερος γίνεται.

Για να εμφανίζεσαι ψηλά στις μηχανές αναζήτησης (αν είναι δυνατόν στην πρώτη σελίδα της Google).

Το επαγγελματικό site με WordPress να είναι γρήγορο.

Να έχει υψηλό σκορ στα Core Web Vitals της Google, που αντικαθιστούν το SEO όπως το ξέραμε.

Για να τα επιτύχετε όλα αυτά, χρειάζεστε έναν ειδικό στο WordPress!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ WORDPRESS

Κάντε το πρώτο σημαντικό βήμα για να βγείτε επάνω από τον ανταγωνισμό!

Scroll to Top