Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Όποιο και αν είναι το επάγγελμά σας (ιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, λογιστές, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστικές εταιρείες, γεωπόνοι, φυτώρια, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, καταστήματα, κλπ) η online διαφήμιση μπορεί να απογειώσει τις πωλήσεις σας.

Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες στο Google Ads και στο Facebook

Οι διαφημιστικές καμπάνιες σε Google Ads και Facebook έχουν γίνει απαραίτητο συστατικό στην αύξηση των πωλήσεων μέσω Internet και της αντιμετώπισης του ανταγωνισμού.

Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Google Ads

Διαφημιστικές καμπάνιες στο Google Ads με στόχο να σας βρίσκουν όσοι ψάχνουν για υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρετε.Χρεώνεστε μόνον όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμιση. Όχι όταν απλά εμφανίζεται.Μεγάλη απόδοση γιατί οι διαφημίσεις προβάλλονται όταν κάποιος ψάχνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που προσφέρετε.

Facebook Ads

Διαφημιστικές καμπάνιες στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο.Οικονομικό. Μπορεί να γίνει πολύ αποτελεσματικό μέσο προβολής και διαφήμισης. Αλλά δεν είναι σίγουρα αποτελεσματικό. Κι αυτό γιατί απευθυνόμαστε σε ένα κοινό που δεν βρίσκεται συνήθως σε διάθεση να αγοράσει.

Πόσο Κοστίζει η Διαφήμιση στο Internet

Εμείς θα ρωτούσαμε: “Πόσα μπορείτε να κερδίσετε διαφημιζόμενοι στο Internet;” Η Onlinei Διαφήμιση είναι φτηνή όταν δίνει αποτελέσματα και ακριβή όταν δεν έχει την απόκριση που θα θέλαμε.

GOOGLE ADS

Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες στη Google

Διαφημίζουμε online τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Η Google διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο αναζητήσεων στον κόσμο (Google Search), το Youtube, το Gmail, το Google Maps, το Google My Business και εκατομμύρια συνεργαζόμενα website που προβάλουν διαφημίσεις (Google Display).

Τυπικά Google Ads formats
Προβολή διαφημίσεων Google Ads σε Google Search, Google Display και Youtube

Το πλεονέκτημα είναι ότι η διαφήμισή σας εμφανίζεται όταν κάποιος ψάχνει σχετικές υπηρεσίες ή προϊόντα.

Χρεώνεστε μόνον όταν γίνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Μεγάλη απόδοση γιατί οι διαφημίσεις προβάλλονται όταν κάποιος ψάχνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που προσφέρετε.

Ακούμε τις ανάγκες σας και διαμορφώνουμε την κατάλληλη στρατηγική και μεθοδολογία: Καμπάνιες, λέξεις κλειδιά, κόστη, κείμενα, ομαδοποίηση, στόχευση, κ.λπ.

Δεν υπάρχει κατώτατο ή μέγιστο όριο στο κόστος της διαφημιστικής δαπάνης στα Google Ads. Γενικά, όσα περισσότερα επενδύει μία επιχείρηση σε διαφημίσεις στη Google τόσο περισσότερο απόδοση έχει.

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας στις online διαφημίσεις είναι η διάρκεια. Για όσο περισσότερο καιρό τρέχει η διαφημιστική εκστρατεία, τόσο περισσότερα είναι τα αποτελέσματα που πρέπει να αναμένετε. Οι μικρής διάρκειας διαφημιστικές καμπάνιες συνήθως δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

FACEBOOK ADS

Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook

Διαφημίζουμε online τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο Facebook

Διαφημιστικές καμπάνιες στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο.

Οικονομικό. Μπορεί να γίνει πολύ αποτελεσματικό μέσο προβολής και διαφήμισης. Η φιλοσοφία προσέγγισης στο Facebook διαφέρει από αυτή των Google Ads. Κι αυτό γιατί εδώ οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε ένα κοινό που στοχεύουμε βάσει των χαρακτηριστικών του, που όμως μπορεί να μην βρίσκεται σε διάθεση να αγοράσει αυτό που του προσφέρουμε.

Η απόδοση εξαρτάται από το είδος των προϊόντων και υπηρεσιών.

Πάντα είναι καλό να έχετε διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook.

Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η μελλοντική αξιοποίηση των Like και ακολούθων. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα Like και μετά τη λήξη των διαφημιστικών δράσεων!

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ONLINE ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σωστή ερώτηση είναι:

“Πόσα μπορείτε να κερδίσετε διαφημιζόμενοι στο Internet;”

Η διαφήμιση στο Internet είναι φτηνή όταν δίνει αποτελέσματα και ακριβή όταν δεν έχει την απόκριση που θα θέλαμε.

Σίγουρα η διαφήμιση σε Google Ads και Facebook είναι πολύ πιο φτηνή από οποιοδήποτε άλλη μορφή διαφήμισης (π.χ. πληρωμένες διαφημίσεις, τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, εφημερίδες, διαφημιστικά έντυπα).

Τα κύρια πλεονεκτήματα της online διαφήμισης είναι ότι μπορείς να καθορίσεις ελεύθερα τη δαπάνη. Βλέπεις άμεσα τα αποτελέσματα. Μπορείς να κάνεις αλλαγές στο περιεχόμενο, το κόστος και την στρατηγική. Μπορείς να αλλάξεις τις Landing Pages στο website στις οποίες οδηγείς όσους κάνουν κλικ.

Δεν υπάρχει κατώτατο ή μέγιστο όριο στο κόστος της διαφημιστικής δαπάνη. Γενικά, όσα περισσότερα επενδύει μία επιχείρηση σε διαφημίσεις στο Internet τόσο περισσότερο απόδοση έχει.

Και ένα μυστικό: Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας στις online διαφημίσεις είναι η διάρκεια. Για όσο περισσότερο καιρό τρέχει η διαφημιστική εκστρατεία, τόσο περισσότερα είναι τα αποτελέσματα που πρέπει να αναμένετε. Οι μικρής διάρκειας διαφημιστικές καμπάνιες δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Scroll to Top