Βοήθεια

Έχω ήδη Ιστοσελίδα ή Website

Έχετε παλιά ιστοσελίδα ή website; Οι ανταγωνιστές σας έχουν καλύτερα; Δεν φορτώνει γρήγορα; Θέλετε βοήθεια να λύσετε τα προβλήματα;

Έλεγχος Κατάστασης

Για να λύσεις ένα πρόβλημα σε μία ιστοσελίδα ή website πρέπει πρώτα να το διαπιστώσεις. Ελέγχουμε την παρουσία σας στο Internet και σας ενημερώνουμε.

Δημιουργία νέου website ή ιστοσελίδας

Στα παλιά website ή στις παλιές ιστοσελίδες, η πιο οικονομική και αποδοτική λύση είναι να δημιουργηθεί μία νέα εξ αρχής.

Υποστήριξη WordPress

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη website ή ιστοσελίδων φτιαγμένων με WordPress. Ελέγχουμε θέματα ασφαλείας. Ενημερώνουμε το λογισμικό και τα βελτιώνουμε.

Δημιουργία Περιεχομένου

Στόχος μας η υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Βελτιώνουμε το SEO. Δημιουργούμε περιεχόμενο. Γράφουμε άρθρα.

Γίνετε ξανά ανταγωνιστικοί στο Internet

Έλεγχος Κατάστασης Ιστοσελίδας Website

Έλεγχος Ταχύτητας Φόρτωσης

Ο χρόνος που κάνει να φορτώσει μία ιστοσελίδα ή ένα website είναι σημαντική παράμετρος για την επιτυχία της. Ελέγχουμε και προτείνουμε βελτιώσεις.

Έλεγχος SEO

SEO σημαίνει Search Engine Optimization ή Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης. Πολλά μικρά πράγματα καθορίζουν τη θέση που θα εμφανίζεστε στις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιώσεις

Προτείνουμε βελτιώσεις στη σχεδίαση της σελίδας ή του website. Όπου αυτό είναι δυνατό. Διαφορετικά προτείνουμε την ανακατασκευή του.

Υποστήριξη WordPress

Το WordPress είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για τη δημιουργία ιστοσελίδων, ιστότοπων και website. Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο μετά την πρώτη κατασκευή να αφήνεται στην τύχη του. Αναλαμβάνουμε θέματα ασφάλειας, ενημέρωσης λογισμικού, βελτιστοποίησης.

Ενδιαφέρομαι

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να σας βοηθήσουμε και να ελέγξουμε την ιστοσελίδα ή το website σας. Να σας βοηθήσουμε να βγείτε επάνω από τους ανταγωνιστές.

Φροντίστε το WordPress για να σας φροντίζει και αυτό

Υποστήριξη WordPress

Υποστήριξη WordPress

Το WordPress είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για τη δημιουργία ιστοσελίδων, ιστότοπων και website. Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο μετά την πρώτη κατασκευή να αφήνεται στην τύχη του. Αναλαμβάνουμε θέματα ασφάλειας, ενημέρωσης λογισμικού, βελτιστοποίησης.

Ενημέρωση WordPress

Ενημερώνουμε το λογισμικό του πυρήνα του WordPress στις τελευταίες εκδόσεις.

Ενημέρωση πρόσθετων WordPress

Ενημερώνουμε τα πρόσθετα που χρησιμοποιεί το WordPress στις τελευταίες εκδόσεις.

Ασφάλεια - Backup

Ασφάλεια: Εγκαθιστούμε λογισμικό και κάνουμε αλλαγές που αυξάνουν την ασφάλεια από επιθέσεις.

Backup: Πριν κάνουμε την όποια αλλαγή λαμβάνουμε αντίγραφο ασφαλείας της ιστοσελίδας ή website.

Ενδιαφέρομαι

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να σας βοηθήσουμε με το WordPress. Να σας βοηθήσουμε να έχετε ένα γρήγορο και ασφαλές website με WordPress ώστε να βγείτε επάνω από τους ανταγωνιστές.

Από τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με τα σωστά κείμενα

Δημιουργία Περιεχομένου

Συγγραφή άρθρων και κειμένων που κάνουν πωλήσεις

Μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους της θέσης στην οποία εμφανίζεται το website ή η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης σε σχέση με τους ανταγωνιστές, είναι το περιεχόμενό της. Τα κείμενα που περιέχει και πως αυτά είναι διατυπωμένα. Ο αλγόριθμος της Google που επιλέγει πια σελίδα θα εμφανιστεί πρώτη και ποιες μετά, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο κείμενο.

Το ίδιο και οι άνθρωποι!

Το περιεχόμενο ενός website ή μίας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική παράμετρος του SEO που έχει. Γι αυτό και ο αλγόριθμος της Google δίνει τόση σημασία σε αυτό. Τα κείμενα πρέπει να είναι χρηστικά και να βοηθούν την εμπειρία του αναγνώστη.

Και δεν είναι καθόλου εύκολο να γράψεις τα σωστά κείμενα.

Για παράδειγμα ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να πούμε ότι η Μαρία έβγαλε τον σκύλο βόλτα.

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Η Μαρία γυρνώντας από τη δουλειά έβγαλε τον σκύλο της βόλτα.

ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Η Μαρία γυρίζοντας από τη δουλειά σκεφτόταν συνεχώς τον σκύλο της. Ήξερε ότι θα την περιμένει στον σπίτι. Τι χαρές που θα έκανε ο Black με το θα καταλάβαινε από μακριά ότι έρχεται. Αλλά και αυτή, θα του ανταπέδιδε την ειλικρινή και άδολη αγάπη που μόνον ο σκύλος δίνει στον άνθρωπο. Αν και κουρασμένη, αν και πεινασμένη, πρώτα θα τον έβγαζε βόλτα. Έτσι κι έγινε! Η Μαρία πρώτα έβγαλε βόλτα τον Black και μετά σκέφτηκε τον εαυτό της. Μα οι χαρές του Black, ο τρόπος που την κοίταγε, ήταν η μεγαλύτερή της ικανοποίηση. Γιατί και η ίδια αγαπούσε τον Black πάρα πολύ.

Ενδιαφέρομαι

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να βελτιώσουμε τα κείμενα στο website σας ή θέλετε να γράφουμε άρθρα για εσάς.

Scroll to Top