ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ SITE

Αν έχετε επαγγελματικό website αλλά αυτό δεν έχει την απόδοση, τις επισκέψεις, υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης, και τελικά πωλήσεις και πελάτες, αυτή η υπηρεσία θα σας ενδιαφέρει.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ζητήσετε βοήθεια για ένα επαγγελματικό website. Για παράδειγμα:

Δεν έχει την απόδοση που θα θέλατε.

Το site είναι παλιό.

Δεν είναι αρκετά γρήγορο.

Δεν εμφανίζεται σωστά σε κινητά τηλέφωνα.

Δεν έχετε κλήσεις από πελάτες.

Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Έλεγχος Κατάστασης

Για να λύσεις ένα πρόβλημα σε μία ιστοσελίδα ή website πρέπει πρώτα να το διαπιστώσεις. Ελέγχουμε την παρουσία σας στο Internet και σας ενημερώνουμε για το τι μπορεί να βελτιωθεί τόσο σε επίπεδο ιστότοπου όσο και marketing.

Δημιουργία Νέου Website

Αν το εταιρικό website έχει φτιαχτεί πριν αρκετά χρόνια, η οικονομικότερη και πιο αποτελεσματική λύση είναι να φτιαχτεί εκ νέου.
Κάθε χρόνο πολλά πράγματα αλλάζουν στο χώρο του Internet και νέα εργαλεία γίνονται διαθέσιμα.

Υποστήριξη WordPress

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη website ή ιστοσελίδων κατασκευασμένων με WordPress. Ελέγχουμε θέματα ασφαλείας. Ενημερώνουμε το λογισμικό και τα βελτιώνουμε.

Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργούμε περιεχόμενο. Γράφουμε άρθρα. Βελτιώνουμε το SEO. Στόχος μας η υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης και η ικανοποίηση του επισκέπτη.

Έλεγχος Κατάστασης Website και Προτάσεις

Έλεγχος Ταχύτητας Φόρτωσης

Ο χρόνος που κάνει να φορτώσει μία ιστοσελίδα ή ένα ite είναι σημαντική παράμετρος για την επιτυχία της. Ελέγχουμε και προτείνουμε βελτιώσεις.

Google Core Web Vitals

Από το 2021, η Google έχει εισάγει μία νέα παράμετρο που επηρεάζει το πόσο ψηλά εμφανίζεται το website στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτή είναι τα Google Core Web Vitals. Τα Core Web Vitals αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για το SEO.

Κατάσταση SEO

SEO είναι τα αρχικά των λέξεων “Search Engine Optimization” ή “Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης”. Πολλά μικρά πράγματα καθορίζουν τη θέση που θα εμφανίζεται το επαγγελματικό site σας στις μηχανές αναζήτησης, όπως της Google.

Όσο πιο ψηλά εμφανίζεται το επαγγελματικό website, τόσο πιο πολλοί υποψήφιοι πελάτες θα το επισκεφθούν. Άρα θα έχετε αυξημένα κέρδη. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να γίνεται σωστά.

Βελτιώσεις στο Website

Μετά τον έλεγχο προτείνουμε τις βελτιώσεις που χρειάζεται να γίνουν στον ιστότοπο, ή την ιστοσελίδα ώστε να έχει τη βέλτιστη απόδοση.

Δημιουργία Περιεχομένου

Τα κείμενα είναι πολύ σημαντικά σε ένα site! Συγγραφή άρθρων και κειμένων που κάνουν πωλήσεις

Μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους της θέσης στην οποία εμφανίζεται το website ή η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης σε σχέση με τους ανταγωνιστές, είναι το περιεχόμενό της. Τα κείμενα που περιέχει και πως αυτά είναι διατυπωμένα και δομημένα. Ο αλγόριθμος της Google που επιλέγει ποια σελίδα θα εμφανιστεί πρώτη και ποιες μετά, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο κείμενο.

Το ίδιο και οι άνθρωποι!

Content is King!

Το περιεχόμενο ενός website ή μίας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική παράμετρος του SEO.

Δεν βγήκε τυχαία το “Content is King” (Το Περιεχόμενο είναι ο Βασιλιάς).

Γι’ αυτό και ο αλγόριθμος της Google δίνει τόση σημασία σε αυτό. Τα κείμενα πρέπει να είναι χρηστικά και να βοηθούν την εμπειρία του αναγνώστη. Να δίνουν πληροφορίες και να περιέχουν λέξεις κλειδιά. Οι λέξεις κλειδιά (keywords) χρησιμοποιούνται για να στοχεύσουμε τις αναζητήσεις στις οποίες θέλουμε να εμφανίζεται η σελίδα μας.

Θέλει προσπάθεια για το σωστό περιεχόμενο

Και δεν είναι καθόλου εύκολο να γράψεις τα σωστά κείμενα.

Κι αυτό γιατί πρέπει να είναι χρηστικά και να περιέχουν τις λέξεις κλειδιά με φυσικό τρόπο και στη σωστή αναλογία. Οι αλγόριθμοι αναζήτησης γίνονται όλο και πιο έξυπνοι και δεν μπορείς να τους ξεγελάσεις με φτηνά τεχνάσματα.

Για παράδειγμα ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να πούμε ότι η Μαρία έβγαλε τον σκύλο βόλτα.

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

“Η Μαρία γυρνώντας από τη δουλειά έβγαλε τον σκύλο της βόλτα.“

ΒΕΛΤΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

“Η Μαρία γυρίζοντας από τη δουλειά σκεφτόταν συνεχώς τον σκύλο της. Ήξερε ότι θα την περιμένει στον σπίτι. Τι χαρές που θα έκανε ο Black με το θα καταλάβαινε από μακριά ότι έρχεται. Αλλά και αυτή, θα του ανταπέδιδε την ειλικρινή και άδολη αγάπη που μόνον ο σκύλος δίνει στον άνθρωπο. Αν και κουρασμένη, αν και πεινασμένη, πρώτα θα τον έβγαζε βόλτα. Έτσι κι έγινε! Η Μαρία πρώτα έβγαλε βόλτα τον Black και μετά σκέφτηκε τον εαυτό της. Μα οι χαρές του Black, ο τρόπος που την κοίταγε, ήταν η μεγαλύτερή της ικανοποίηση. Γιατί και η ίδια αγαπούσε τον Black πάρα πολύ.“

Scroll to Top